terug naar overzicht

mooi chalet op recreatiepark de Berghorst in Stegeren

vanaf €  199 per week direct boeken
  • de Berghorst is een prachtig aangelegd park met veel privacy / ideaal park en huis voor 50 plussers en/of rustzoekers
  • comfortabel en ruim chalet
  • prima geschikt als tijdelijke huisvesting
  • het recreatiepark beschikt over een eigen visvijver

Op een ruime kavel van 300 m2 eigen grond gelegen vrijstaand recreatie chalet (bouwjaar 2001) met aangelegde tuin, gelegen in de landelijke omgeving van Ommen op recreatiepark buitenplaats de Berghorst.

Indeling chalet:
entree, badkamer voorzien van douche, toilet en vaste wastafel.
sfeervol ingerichte woonkamer met schuifpui naar terras. Kleine TV is aanwezig (eventueel neemt u zelf een eigen TV mee).
open keuken voorzien van gaskookplaat, koel/vries combinatie, afzuigkap en magnetron.
twee slaapkamers  (tweede slaapkamer is momenteel in gebruik als hobbykamer).
berging met wasmachine aansluiting en cv-installatie.

Nb.; TV, bankstel en bestek kunt u desgewenst zelf meenemen.

Huisdier vrije en rook vrije accommodatie.
Wij rekenen geen eind schoonmaakkosten, maar u dient bij vertrek het chalet schoon en netjes achter te laten (dus in dezelfde staat als u bij aankomst het chalet aantrof).

Als u met 3 personen wilt verblijven, dan is dit mogelijk, we vermelden wel dat de tweede slaapkamer vrij klein is (huurder zorgt zelf voor bed voor de 3e gast).

Tijdelijke woonruimte huren is vaak mogelijk op dit recreatiepark; vraag er naar bij ons, indien u hier naar op zoek bent.

Het park is mooi gelegen aan diverse fietsroutes door de natuur van Salland en het Vechtdal, beschikt over een eigen visvijver en ligt op korte afstand van een 18 holes golfbaan en diverse toeristische attractieparken.

Op het park zijn geen voorzieningen.  Het park is uitermate geschikt voor rustzoekers, natuurliefhebbers, fietsen, wandelen en diverse omliggende plaatsjes bezoeken.
De gemeente Ommen, gelegen in het Overijssels Vechtdal, heeft op recreatief-toeristisch gebied veel te bieden.
Het centrum van Ommen heeft met haar oude gevels een uniek karakter en herbergt een grote verscheidenheid aan winkels. Aan het Kerkplein en de Markt kan men genieten van de gezellige terrasjes en restaurantjes.
Eén derde van de totale oppervlakte bestaat uit bos en natuurgebied. Vanaf de bekende Lemeler- en Archemerberg kan men genieten van prachtige vergezichten.  Er zijn vele wandel-, fiets-, auto-, ruiter- en kanoroutes uitgezet die langs de mooiste plekjes voeren.

Vanuit het park wandelt u zo de aangrenzende bossen in.
In het dal van de Overijsselse Vecht treft u een afwisselend landschap aan met boswachterijen, zandverstuivingen, heiden, akkers en weiden. Verspreid in het Vechtdal liggen oude dorpen en Hanzestadjes met middeleeuwse kastelen en adellijke landhuizen met hun tuinen en parken.
Ook vindt u hier nog verschillende oude Saksische boerderijen en molens.
Fietsen en wandelen in het Overijsselse vechtdal.
In het Vechtdal  zijn over een lengte van honderden kilometers wandel-en fietspaden, meestal tevens aansluitend op regionale en landelijke netwerken. Ook worden er tochten georganiseerd onder begeleiding van natuurgidsen. Op die manier krijgt u een indruk van de mooiste plekjes van het Vechtdal.  Zie; http://www.vechtdaloverijssel.nl/
Golfen?  Even ten noorden van Ommen, aan de rand van het Ommerbos in het buurtschap Arriën, ligt één van de mooiste bos golfbanen van ons land. De golvende greens en fairways van Golf & Country Club Hooge Graven worden omsloten door loof- en naaldbomen en vormen samen een prachtig decor voor het clubhuis met haar ruime terras.

Evenementen: zie de website http://www.ommerbissingh.nl/
Restaurants:  op 300 meter De Bootsman en iets verder De Hongerige Wolf.

Boeken en beschikbaarheid

1.Selecteer aankomstdatum
2.Prijsopgave

Aankomstdatum: -

Check-in: -

Vertrekdatum: -

Check-uit: -

  • Huurprijs € -

Complete huurprijs: € -

Opties en boeken